Proiect social-filantropic de voluntariat „Și eu pot fi Moș Crăciun”

Marți, 19 decembrie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia a desfășurat proiectul social-filantropic de voluntariat „Și eu pot fi Moș Crăciun”, coordonat de domnul director George-Cătălin Petre, doamnele director adjunct Liliana Șcheaua și Camelia Dumitrache, precum și doamnele învățător: Moga Iuliana, Dinescu Mihaela, Aldea-Ciacîru Roxana, Goțea Andreea și State Amalia.

Copiii, îndrumați de cadrele didactice și sprijiniți de părinți, au colectat îmbrăcăminte, jucării, dulciuri și alimente neperisabile pe care le-au oferit familiilor beneficiare ale „Serviciului Social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte” din cadrul Protopopiatului Slobozia, precum și copiilor din Parohia Ograda.

Părintele secretar Daniel Ferbințeanu și părintele Albert Ionuț Abutoaei s-au întâlnit cu elevii participanți la proiect și i-au felicitat pentru dragostea manifestată față de cei aflați în nevoie, încurajându-i să înmulțească faptele bune și în viitor.

Cu recunoștință și bucurie în suflet, beneficiarii au mulțumit tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui proiect.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut