A trecut la cele veșnice preotul Nicolae Murgoci

Comunitatea parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” Balaciu, alături de îndurerata familie și de preoții Protopopiatului Slobozia, în mijlocul cărora s-a aflat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cioranu Laurențiu, Protopop de Slobozia, s-au rugat împreună pentru odihna sufletului părintelui Murgoci Nicolae, mutat la Domnul după o lungă suferință, la vârsta de 80 de ani.

Miercuri, 08 mai 2024, a fost săvârșită de către preoții Protopopiatului Slobozia, alături de preacucernicul părinte protopop Cioranu Laurențiu, slujba Stâlpilor. În dimineața zilei de joi, 09 mai, preoții Cercului Pastoral Nr. 7 al Protopopiatului Slobozia, au săvârșit Sfânta Liturghie, continuată cu slujba înmormântării, oficiată preacucernicul părinte protopop Cioranu Laurențiu, însoțit de un sobor de preoți.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, părintele Murgoci Nicolae fost înmormântat în curtea bisericii parohiale, devenind astfel un veșnic rugător pentru comunitatea bisericească pe care a păstorit-o.

Veșnică să-i fie pomenirea! Hristos a înviat!

 

A consemnat Pr. Daniel Ferbințeanu, secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut