Rugăciunea vindecă – popas duhovnicesc la Parohia Sfântul Gheorghe – Slobozia

Cu purtarea de grijă și binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, vineri, 17 mai 2024, preoții din Cercul Pastoral Nr. 1 s-au întrunit în biserica parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, unde s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu.

Împreună cu credincioșii, slujitorii s-au rugat, împreună cu credincioșii, pentru a-I cere Bunului Dumnezeu sănătate sufletească și trupească.

La sfârșitul slujbei, preacucernicul părinte Laurențiu Cioranu, Protopop al Protopopiatului Slobozia, a vorbit despre importanța acestei slujbe în contextul anului omagial desemnat de Sfântul Sinod ca „An omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” și „Anul comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”.

În încheiere, preacucernicul părinte Ilie Agapie, de la parohia „Adormirea Maicii Domnului”, din cartierul Bora, a susținut referatul cu tema „Îngrijirea celor bolnavi și suferinzi – condiție pentru mântuirea omului”.

 

A consemnat preacucernicul părinte Ionuț Butu, preot la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița

Related Posts

Sari la conținut