Cerc catehetic la Parohia Gheorghe Lazăr – Protopopiatul Slobozia

Cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, luni, 27 mai 2024, la biserica parohiei Gheorghe Lazăr s-a desfășurat cateheza ,,Sărbătorile religioase – momente de bucurie”, în cadrul Cercului Pastoral nr. 2 al Protopopiatului Slobozia.

Elevii Școlii Gimnaziale Gheoghe Lazăr, însoțiți de profesoara de religie, doamna Șerban Ioana, au participat activ la desfășurarea orei de cateheză în cadrul căreia copiii au învățat însemnătatea sărbătorilor religioase și au extras învățături morale de mare folos pentru fiecare credincios. De asemenea, în cadrul catehezei au avut loc diferite jocuri interactive prin care au fost testate cunoștințele dobândite.

La cateheză au fost invitați și au participat alături de Preotul Paroh Arpășanu Cătălin și Preotul Coslujitor Moncea Laurențiu, doamna primar Zaharia Elena Gabriela și părintele Ion Marian – inspector școlar județean.

În încheiere, preacucernicul părinte paroh Arpășanu Cătălin a mulțumit tuturor pentru faptul că au răspuns invitației de a participa la această cateheză, doamnei profesoare pentru implicarea în organizarea și desfășurarea orei de cateheză și a îndemnat copiii să frecventeze în continuare biserica, lăudându-i pentru cunoștințele etalate.

A consemnat preacucernicul părinte Costache Ion, responsabil al Biroului de Catehizare din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut