Daruri pentru copii, oferite cu drag de ziua lor

Vineri, 31 mai 2024, prin implicarea Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Slobozia, în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență din municipiu, cu generozitatea enoriașilor și voluntarilor Parohiei Amara II, coordonați de preoții Clementin Matache și Șerban Buturugă, precum și a cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia, copiii internați pe secțiile spitalului au primit în dar îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și jucării.

La întâlnire au participat părintele capelan Gheorghe Pascu, precum și asistenții sociali Daniela Teodorescu și Anastasia Pătrașcu, care au oferit cu multă dragoste darurile. Copiii ne-au răsplătit cu multe zâmbete, iar părinții au mulțumit tuturor celor care s-au implicat în această acțiune.

Activitatea face parte din parteneriatul încheiat între Protopopiatul Slobozia și Spitalul Județean de Urgență Slobozia și se înscrie în programul organizat de Protopopiatul Slobozia cu prilejul „Anului Omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor”, „Anului comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, precum și Zilei Internaționale a Copilului.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut