ARTICOLE
JUN
14
FRI

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Slobozia

Categoria Noutăți    |     11:37

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Slobozia

Galerie foto

Joi, 13 iunie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară.

În deschiderea ședinței, Preacucernicul Părinte Dante Negoiță de la parohia Stejaru a prezentat referatul intitulat Patriarhul Nicodim Munteanu, omul care a slujit Biserica Ortodoxă Română în vremuri de restriște.

Delegatul Centrului Eparhial, Preacucernicul Părinte Consilier Cristian Ștefan Munteanu, a transmis preoților prezenți o serie de informări care au scopul de a îmbunătăți activitatea pastoral-misionară la nivelul parohiilor.

Părintele Protopop Ionuț Butu a prezentat adresele emise de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor, privind implementarea proiectului Pâinea noastră cea de toate zilele, organizat în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii – Slobozia, dar și măsuri ce privesc formarea continuă a preoților din cadrul Protopopiatului Slobozia și alte activități social-misionare din cadrul protoieriei.

Ședința s-a încheiat prin rugăciunea comună a tuturor celor prezenți.