ARTICOLE
AUG
16
FRI

Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Categoria Noutăți    |     12:28

Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Galerie foto

Marți, 13 august 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protoieriei Slobozia.

Întâlnirea administrativă a fost prezidată de Preacucernicul Părinte Consilier Cristi Gavrilă, reprezentantul Centrului Eparhial. Preacucernicia sa a transmis preoților prezenți o serie de informări care au scopul de a eficientiza activitatea pastoral-misionară a acestora în comunitățile pe care le păstoresc.

În debutul ședinței, Preacucernicul Părinte Petre Tudorel de la Parohia Cocora a susținut referatul intitulat Rolul traducerilor Sfintei Scripturi și cărților bisericești în făurirea Limbii Române, referat integrat în tematica Anului comemorativ al Patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești în Patriarhia Română.

Preacucernicul Părinte Protopop Ionuț Butu a continuat prin a comunica informațiile transmise de Centrul Eparhial în intervalul parcurs de la ultima ședință administrativă lunară.

Ședința s-a încheiat prin rugăciunea comună a preoților prezenți.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.