ARTICOLE
SEP
03
TUE

Credincioșii din Smirna în pelerinaj

Categoria Noutăți    |     13:36

Credincioșii din Smirna în pelerinaj

Galerie foto

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, un grup de 23 de credincioși din satul Smirna, împreună cu preotul paroh Marian Ion, au plecat în zorii zilei de 26 august 2019 într-un pelerinaj de trei zile la Mănăstirea Prislop.

Rând pe rând, aceștia au vizitat în drumul lor Sfintele Mănăstiri Ghighiu, Sinaia, Caraiman. În drumul lor au întâlnit nu numai locuri frumoase ce emanau sentimente de nedescris ci și oameni deosebiți, monahi și monahii care prin trăirea lor autentică de rugăciune, post și fapte bune, te făceau să-L simți pe Dumnezeu mai aproape.

A doua zi, dis de dimineață, au ajuns la Mănăstirea Prislop unde, înarmați cu credință și nădejde în Dumnezeu s-au așezat la rând pentru a trece pe la mormântul Părintelui Arsenie Boca, fiecare cerând lui Dumnezeu cele necesare vieții.

Ultimul popas duhovnicesc din pelerinajul lor a fost la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

Chiar dacă drumul a fost lung și anevoios, credincioșii s-au întors bucuroși și încărcați duhovnicește, datorită locurilor pe care le-au vizitat și a rugăciunilor înălțate aici, fiecare punându-și speranța că Dumnezeu și Maica Domnului îi va asculta și ajuta.

Ajungând noaptea târziu, parcă neobosiți, și-au promis ca în fiecare an părintele să organizeze pelerinaje la Mănăstirile din țară.

A consemnat Preot Marian Ion