ARTICOLE
OCT
03
THU

Grupul Speranța. Spectacol omagial

Categoria Noutăți    |     11:11

Grupul Speranța. Spectacol omagial

Galerie foto

1 Octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, a fost sărbătorită luni, 30 septembrie printr-un spectacol organizat de Primăria Municipiului Slobozia la Casa de Cultură „Galax”, în prezenţa unui public numeros.

În deschiderea acestuia a evoluat Grupul de Cateheză „Speranţa” al Parohiei Cuza-Vodă, coordonat de Preot Dumitru Drăghici şi profesor Ecaterina Stroe.  Momentul artistic a fost unic prin mesajul transmis, întâlnindu-se ochii părinţilor şi ai bunicilor cu privirea plină de „Speranţă” a copiilor. Format din elevi de la mai multe şcoli din oraşul-reşedinţă, Grupul „Speranţa” prin interpretarea cântecelor „Cât trăim pe-acest pământ” și „Măicuţa mea” a impresionat prin sensibilitate şi calitate, culminând cu un potpuriu de melodii populare din toate zonele României.

Mulțumind organizatorilor pentru invitație, Grupul de Cateheză „Speranţa” al Parohiei Cuza-Vodă urează „La mulți ani!” sărbătoriților care sunt binecuvântați și ocrotiți de Maica Domnului sub cinstitul ei Acoperământ.

A consemnat Maria Ghinea, clasa a IX-a D , Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, purtător de cuvânt al Grupului „Speranţa”.