ARTICOLE
OCT
07
MON

Un strop de bucurie și mângâiere pentru seniorii de la „Centrul de Îngrijire și Asistență Socială” Slobozia

Categoria Noutăți    |     23:20

Un strop de bucurie și mângâiere pentru seniorii de la „Centrul de Îngrijire și Asistență Socială” Slobozia

Galerie foto

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația „Samarineni în comunitate” a organizat miercuri, 2 octombrie 2019, o activitate dedicată seniorilor de la „Centrul de Îngrijire și Asistență Socială” din municipiul Slobozia.

Pentru început, părintele protopop Laurențiu Cioranu împreună cu preoții Angelo Bănică de la Parohia Mărculești, Daniel George Sturzoiu de la Parohia Cosâmbești și Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba „Acatistului Acoperământului Maicii Domnului” și au rostit rugăciuni pentru mângâierea neputințelor sufletești și trupești ale bunicilor noștri și ostenitorilor Centrului.

Părintele Protopop a transmis celor prezenți părintești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a îndemnat persoanelor vârstnice să se roage neîncetat Maicii Domnului, ocrotitoarea noastră a tuturor.

Întâlnirea a continuat cu un frumos program susținut de copiii din Grupul de cateheză al Parohiei Mărculești, coordonat de doamna învățător Georgeta Butnaru, care a adus zâmbete pe chipul seniorilor. La final, toți participanții au primit produse dulci, răcoritoare, buchete de flori, felicitări, îmbrățișări și gânduri bune din partea reprezentanților tinerei generații.

Persoanele vârstnice au mulțumit pentru mângâierea sufletească dăruită!

La mulți și binecuvântați ani!

 

 

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.