ARTICOLE
OCT
21
MON

Pelerinaj al credincioșilor de la Parohia Andrășești în Mitropolia Moldovei și Bucovinei

Categoria Noutăți    |     22:09

Pelerinaj al credincioșilor de la Parohia Andrășești în Mitropolia Moldovei și Bucovinei

Galerie foto

Miercuri, 16 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, credincioșii Parohiei Andrășești cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului”, împreună cu Părintele Paroh Nicușor Comșa, au mers într-un pelerinj la mai multe mănăstiri și biserici în Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Grupul de pelerini a vizitat mănăstirea Bujoreni, Biserica Sfinții Trei Ierarhi și Catedrala Mitropolitană din Iași. Aceștia s-au închinat la mai multe odoare sfinte printre care: Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Bujoreni, Sfintele Moaște ale Sfinților Trei Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan de la Biserica cu aceleși hram din Iași și închinarea la Sfintele Moaștele ale Sfintei Cuvioase Parascheva cea mult folositoare de la Catedrala Mitropolitană.

Pelerinajul s-a încheiat prin participarea credincioșilor la Slujba Vecerniei de la Catedrala din Iași. Rugăciunile pe drum spre locurile Sfinte, cărțile și icoanele, aghiasma mică, cântările religioase în grup, suvenirurile, toate acestea au făcut din pelerinaj o lucrare misionară în care adevărul credinței s-a armonizat cu frumusețea celebrării exprimând taina iubirii lui Dumnezeu pentru  oameni și a iubirii oamenilor față de Dumnezeu.

A consemnat  preotul paroh Nicușor Comșa.