ARTICOLE
NOV
16
SAT

Participarea elevilor la hramul bisericii parohiale din Scânteia

Categoria Noutăți    |     21:46

Participarea elevilor la hramul bisericii parohiale din Scânteia

Galerie foto

Vineri, 08 noiembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, s-a desfășurat pe baza Protocolului de colaborare încheiat între Parohia Sfinții Voievozi din Scânteia și Școala Profesională Scânteia activitatea extrașcolară intitulată Lăsații copiii să vină la mine!.

În ziua prăznuirii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil la slujba săvârșită cu prilejul serbării hramului bisericii parohiale au participat 76 de elevi de la clasele a V-a A, a V-a B, a VII-a, a VIII-a A și a VIII-a B de la Școala Profesională Scânteia însoțiți de profesorul de religie.

Elevii au participat la slujba Utreniei, Acatistului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, la Sfânta Liturghie și la Parastasul săvârșit pentru înaintașii adormiți întru Domnul, iar o parte dintre elevi au primit la sfârșitul activității pachete cu alimente din partea Comitetului Parohial.

În continuarea zilei, cu sprijinul preoților parohi, unii elevi au primit posibilitatea de a porni în pelerinaj alături de credincioși din localitate pentru a se închina Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.