ARTICOLE
NOV
16
SAT

Concert aniversar Credință și Tradiție – Primii 10 ani de activitate ai Coralei Sfântul Mina

Categoria Noutăți    |     21:48

Concert aniversar Credință și Tradiție – Primii 10 ani de activitate ai Coralei Sfântul Mina

Galerie foto

Luni, 11 noiembrie 2019, în ziua sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Mina, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Sala Europa a Consiliului Județean Ialomița s-a desfășurat Concertul Aniversar Credință și Tradiție care a marcat împlinirea primilor 10 ani de la înfiinţarea Coralei Sfântul Mina a Protopopiatului Slobozia.

În deschiderea spectacolului prezentat de către actriţa Miruna Ionescu a fost citit de către Preacuviosul Părinte Rafail Mîţ, Vicar Eparhial, cuvântul Preasfinţitului Părinte Vincenţiu în cadrul căruia a fost evidenţiată activitatea coralei în decursul celor zece ani de activitate.

Repertoriul Coralei Sfântul Mina a fost alcătuit atât din piese religioase, cât şi din cântece folclorice şi patriotice interpretate alături de Ansamblul Doina Bărăganului.

În cadrul aceluiaşi eveniment solista Nicoleta Rădinciuc, Ansamblul Folcloric Doina Bărăganului, grupul de cateheză Speranţa şi grupul de copii Florile Bărăganului au încântat auditoriul.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.