ARTICOLE
NOV
26
TUE

Cunoașterea Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Ioan Gură de Aur

Categoria Noutăți    |     16:05

Cunoașterea Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Ioan Gură de Aur

Galerie foto

Vineri, 22 noiembrie 2019, băieții înscriși la cursurile claselor a VIII-a la Școala Profesională Scânteia, cu sprijinul și sub coordonarea doamnei director Gerea Ancuța, au vizitat Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Slobozia.

Preacucernicul Părinte Laurențiu Mititelu le-a prezentat elevilor într-o manieră completă și interactivă oferta educațională a acestui liceu vocațional, aceștia beneficiind de posibilitatea de a vizita paraclisul școlii, sălile de clasă și laboratoarele seminarului, precum și sala de mese și căminul unde elevii seminariști sunt cazați pe întreaga durată a anului școlar.

Preacucernicul Părinte Protopop Laurențiu Cioranu i-a îndemnat pe tineri să reflecteze asupra oportunității pe care aceștia o au la dispoziție, anume de a putea fi elevi ai unuia dintre cele mai prestigioase licee din județ, instituție de formare culturală și duhovnicească.

În încheiere a fost vizitată catedrala episcopală, punct central al eparhiei și „laborator” spiritual pentru generații de teologi.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.