ARTICOLE
NOV
28
THU

Prezentarea Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” la Școala Gimnazială Ciulnița

Categoria Noutăți    |     13:48

Prezentarea Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” la Școala Gimnazială Ciulnița

Galerie foto

Marți, 26 noiembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Ciulnița au primit vizita Preacucernicului Părinte Consilier Laurențiu Mititelu, profesor la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, care le-a prezentat tinerilor oferta educațională a unității de învățământ teologic.

Alături de preacucernicul părinte consilier a fost și Preacucernicul Părinte Protopop Laurențiu Cioranu, care le-a vorbit elevilor despre demnitatea de a fi elev seminarist, despre bucuriile și responsabilitățile care însoțesc statutul de tânăr teolog.

Prin strădania Preacucernicului Părinte Felician Gheorghe Lungu, preot paroh al comunității din Ciulnița și profesor diriginte la școala din localitate, oaspeții au fost întâmpinați cu interes și receptivitate.

În încheiere, elevilor le-au fost distribuite materiale promoționale privind facilitățile educaționale oferite de Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.