ARTICOLE
DEC
02
MON

Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” în Protopopiatul Slobozia

Categoria Noutăți    |     21:10

Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” în Protopopiatul Slobozia

Galerie foto

În perioada 18 – 22 noiembrie 2019, Protopopiatul Slobozia a desfășurat Campania „Săptămâna legumelor și a  fructelor donate”. Scopul acestei activități este de a sensibiliza elevii și cadrele didactice din Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia cu privire la situația dificilă a familiilor cu venituri reduse.

Astfel, prin implicarea doamnei Simona Gavrilă - coordonator în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și a cadrelor didactice de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia, s-au distribuit pachete cu fructe și legume unui număr de 23 familii beneficiare ale Serviciului Social acreditat al Protopopiatului Slobozia, „Serviciului social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte”. De asemenea, de aceste daruri bogate ale toamnei au beneficiat persoanele fără adăpost de la Centrul de primire în regim de urgență pentru persoanele fără adăpost Slobozia, precum și copiii de la Centrul de Plasament nr. 2 din Slobozia.      

Activitatea și-a atins scopul, deoarece beneficiarii au fost impresionați și mulțumiți, iar elevii au învățat să se implice în viața comunității.

În acest fel, Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” a însemnat implicare, responsabilitate, dăruire și bucurie prin lucrarea faptelor bune.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia