ARTICOLE
DEC
02
MON

Sfântul Andrei cinstit în Parohia Andrășești

Categoria Noutăți    |     21:20

Sfântul Andrei cinstit în Parohia Andrășești

Galerie foto

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, credincioșii parohiei ,,Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Andrășești, împreună cu preotul paroh l-au sărbătorit pe Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României.

Programul liturgic a început prin săvârșirea Slujbei Utreniei și a Sfintei Liturghii, urmate de  Slujba Parastasului pentru fericiții ctitori ai Bisericii și cuvântul de învățătură prin care preotul paroh le-a vorbit oamenilor despre viața, minunile și importanța covârșitoarea pe care o are Sfântul Andrei pentru comunitatea parohială, ținând cont că noua Biserică construită îi este închinată Sfântului.

La final, grupul de cateheză al bisericii, în colaborare cu doamna profesor Valeria Stanciu de la Centru Social al Primăriei a susținut un frumos program artistic de colinde, cântece patriotice și poezii creștine. Copiii prezenți au primit daruri din partea parohiei, răsplătindu-le astfel jertfa și dragostea față de Sfântul Apostol Andrei, precum și toți credincioșii care au fost prezenți la biserică au gustat din bucatele binecuvântate.

A consemnat Preot Paroh Nicușor Comșa.