ARTICOLE
DEC
09
MON

Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae

Categoria Noutăți    |     20:42

Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae

Galerie foto

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea „Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”.

Micii creștini, susținuți de părinți și coordonați de doamnele educatoare, au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente și fructe, pentru copii din parohiile Piersica, Misleanu și Stejaru, Protopopiatul Slobozia.

În prezența doamnei director, a cadrelor didactice și a preoților, copiii au primit informații despre Sfântul Nicolae, despre blândețea și bunătatea acestuia și despre tradiția românească de a lăsa daruri în ghetuțe copiilor cuminți și ascultători.

Cu brațele încărcate și zâmbetul larg pe chip, copiii din parohii au mulțumit pentru generozitatea prietenilor de la Slobozia, care au fost asemenea Sfântului Nicolae izvor de milostenie și dragoste.

Prin parteneriatul încheiat între Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” și desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, se urmărește promovarea sărbătorilor religioase și a colaborării dintre Biserică și Grădiniță.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia