ARTICOLE
DEC
09
MON

Rugăciune a preoților din Cercul pastoral Numărul 5 al Protopopiatului Slobozia

Categoria Noutăți    |     21:59

Rugăciune a preoților din Cercul pastoral Numărul 5 al Protopopiatului Slobozia

Galerie foto

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preoții din cadrul Cercului pastoral numărul 5 al Protopopiatului Slobozia au săvârșit, la invitația preacucernicului părinte consilier Marcel Mihail Neacșu, Taina Sfântului Maslu la biserica având hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din localitatea Iazu, județul Ialomița.

Sub protia preacucernicului părinte consilier, soborul preoților a înălțat rugăciuni către Bunul Dumnezeu, pentru credincioșii pe care îi păstoresc. Aceștia au participat în număr mare la acest eveniment liturgic de o deosebită importanță spirituală și culturală.

Din soborul de slujitori au făcut parte, alături de preoții ce alcătuiesc Cercul pastoral nr. 5, și 2 preoți, invitați de la Parohia Smirna și Parohia Grivița, pc părinte Ion Marian și pc părinte Alin Dumitru Ivancea.

În cuvântul de învățătură rostit la sfârșitul slujbei s-a pus accent pe ascultarea pe care trebuie să o arătăm lui Dumnezeu, cel în Treime lăudat, pentru a primi Darurile Sale cele bogate, sufletești și trupești.