ARTICOLE
DEC
11
WED

Hramul Parohiei Grivița

Categoria Noutăți    |     13:56

Hramul Parohiei Grivița

Galerie foto

Zilele de 06 și 07 decembrie au fost foarte importante pentru comunitatea parohială din Grivița, întrucât credincioșii acestei parohii și-au sărbătorit patronii spirituali ai bisericii, pe Sfântul Ierarh Nicolae și pe Sfânta Muceniță Filofteia.

Astfel, după ce preoții parohiei au săvârșit în seara zilei de 05 decembrie 2019 slujba Vecerniei cu Litie, în ziua Sfântului Nicolae au fost oficiate Utrenia, Sfânta Liturghie și slujba de pomenire pentru cei adormiți, apoi în după-amiaza aceleiași zile a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu de către preoții Cercului Pastoral numărul 9.

Sâmbătă, 07 decembrie, au fost săvârșite Utrenia, Sfânta Liturghie și slujba parastasului pentru preoții și cântăreții slujitori ai Bisericii.

Cu această ocazie femeile din Comitetul Parohial au pregătit 150 de pachete cu alimente și nenumărate dulciuri pentru copii prezenți și cei care ne-au colindat.

De asemenea, duminică, 08 decembrie, în cadrul întâlnirilor săptămânale cu copii, am primit vizita domnișoarei Sabina Chiciu, doctor stomatolog, care a prezentat copiilor cum se face un periaj corect și diverse date ce fac referire la o igienă orală corectă. După vizionarea unui desen animat cu temă, copiii au primit mici daruri.

A consemnat Preot Paroh Cristea Marian.