ARTICOLE
JAN
04
SAT

Spectacol de colinde la biserica „Schimbarea la Față” a Parohiei Amara II

Categoria Noutăți    |     00:30

Spectacol de colinde la biserica „Schimbarea la Față” a Parohiei Amara II

Galerie foto

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, pe data de 22 decembrie 2019,  Grupul de cateheză „Biserica Albastră” al Parohiei Amara II - Schimbarea la Față, coordonat de preot paroh Matache Clementin, a organizat un spectacol de colinde la care au participat și alte două grupuri, și anume Grupul de cateheză al Parohiei Grivița „Florile Griviței”, coordonat de preot Ivancea Alin Dumitru, respectiv Grupul de cateheză „Mugurașii” al Parohiei Smirna, coordonat de preot Ion Marian și doamna învățătoare Voinea Georgica.

Grupurile vocale au interpretat colinde tradiționale și populare, dar și colinde bizantine în limba greacă interpretate de Grupul de cateheză „Biserica Albastră”, impresionând cu toții prin frumusețea execuției artistice.

Spectacolul s-a desfășurat sub egida Cantus Mundi, cei care au și asigurat materialele promoționale și darurile pentru colindători.

La eveniment a fost prezent și părintele protopop Laurențiu Cioranu care a adresat un cuvânt de felicitare și de încurajare copiilor din grupurile de cateheză prezente și coordonatorilor acestora. Au consemnat Golea Andreea și Nicoară Maria - Grupul de cateheză „Biserica Albastră.