ARTICOLE
MAR
04
WED

Sfântul Maslu și Cerc Pastoral în Parohia Gheorghe Doja

Categoria Noutăți    |     12:07

Sfântul Maslu și Cerc Pastoral în Parohia Gheorghe Doja

Galerie foto

Vineri 28 februarie 2020, în biserica Parohiei Gheorghe Doja cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, a fost savârșită Taina Sfântului Maslu credincioșilor prezenți de către preacucernicii preoți din Cercul Pastoral numărul 3, avându-l protos pe părintele Protopop Laurențiu Cioranu.

Credincioșii prezenți în Sfântul Locaș au fost introduși în atmosfera de rugăciune prin rostirea Acatistului Mântuitorului, de către părintele Paroh Cătălin Ciobia împreună cu frații slujitori. A urmat Taina Sfântului Maslu pentru sănătatea sufletească și trupească a enoriașilor, cu citirea celor șapte pericope evanghelice, a sfintelor rugăciuni și prin ungerea cu untdelemnul sfințit de către Preacucernicii Părinți de la Parohiile Fundata, Gheorghe Doja, Misleanu, Perieti, Stejaru, Andrășești.

La final, părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor credincioșilor din Gheorghe Doja și a felicitat prezența în mijlocul comunității a domnului Primar Mihai Ion.

A consemnat Ioan Constantin Bălan, preot II la parohia Gheorghe Doja.