ARTICOLE
MAR
04
WED

Spectacolul aniversar „Din inimă pentru Mama” a umplut din nou sălile de spectacol

Categoria Noutăți    |     12:09

Spectacolul aniversar „Din inimă pentru Mama” a umplut din nou sălile de spectacol

Galerie foto

Duminică, 1 martie 2020, Protopopiatul Slobozia a organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, ediția a noua a spectacolului aniversar „Din inimă pentru MAMA”.

Evenimentul a avut loc în sala „Europa” a Consiliului Județean Ialomița și a fost prezentat de doamna Daniela Matei, profesor de religie.

Părintele protopop Laurențiu Cioranu a transmis tuturor binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, aducând aprecieri și prețuire celei pe care o purtăm pururea în suflet.

Seara a debutat cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele profesor Cătălin Stanciu. 

Pe scenă au evoluat: Grupul vocal „Sunetul muzicii” al Grădiniței cu Program Prelungit „Piticot”, îndrumători doamna educator Emilia Ionescu și domnul profesor Sebastian Tudora; Antonia Petrache, de la Palatul Copiilor Slobozia, îndrumător domnul profesor Nelu Polizu; Grupul catehetic „Doar noi?” al Parohiei Amara I, îndrumător preot Cristi Gavrilă și preot Emilian Petre; Grupul de cateheză al Parohiei Smirna, coordonat de părintele Ion Marian și doamna Georgica Voinea; Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu și domnul Marian Dumitru; Grupul de cateheză „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, coordonat de părintele Dumitru Drăghici, doamna profesor Ecaterina Stroe și dirijat de tânăra Nicole Dumitrașcu; Grupul de copii de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, coordonat de doamna profesor Anca Nedelcu și Ansamblul folcloric „Doina Baraganului”, coregraf domnul Nicușor Iancu, care au transmis prin cântec și dans dragostea și prețuirea pentru Mama.

Publicul prezent în număr mare a apreciat evenimentul și a răsplătit prin aplauze fiecare moment de bucurie dăruit.

Protopopiatul Slobozia a oferit, cu sprijinul voluntarilor, aranjamente florale și diplome îndrumătorilor, iar tuturor doamnelor prezente flori, alături de tradiționalul „La mulți ani!”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia