Concertele Coralei „Sfântul Mina”

Sâmbătă, 30 noiembrie 2012 Corala „Sf. Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia a fost invitată de către Consiliul Judeţean Ialomiţa să participe la manifestările închinate Zilei Naţionale a României ce au avut loc în foaierul Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia.

În prezenţa, Preasfinţitului părinte Vincenţiu, a oficialităţilor locale şi judeţene şi a numeroşi oameni de cultură şi jurnalişti din judeţul nostru, Corala a susţinut un program format din piese religioase şi patriotice dedicate evenimentului.

Programul dedicat zilei Naţionale a fost marcat şi de prestaţiile artistice ale tenorului Narcis Brebeanu şi ale actorilor Raluca Maria Jugănaru şi Ion Grosu de la teatrul Notara din Bucureşti.

De asemenea pe data de 01 decembrie în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale, membrii coralei Sfântul Mina au înfrumuseţat cântările slujbei de Te-Deum oficiată de Preasfinţitul părinte Vinceţiu în nouă piaţă a Unirii din Slobozia.

Corala „Sfântu Mare Mucenic Mina” va susţine în această lună mai multe concerte după cum urmează:

– Pe data de 9 decembrie orele 19:00 la biserica Elefterie din Bucureşti alături de Corala feminină „Euterpe” în cadrul „Stagiunii Corale Paul Constantinescu” a Asociaţiei Naţionale Corale din România,

– Pe data de 13 decembrie va participa la Festivalul „Hristos se naşte Slăviţi-L” organizat de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia începând cu orele 17:00,

– Pe data de 18 decembrie va concerta ca invitat de onoare în cadrul festivalului ”E vremea colindelor” organizat de Protopopiatul Slobozia la sala de Cultură Municipală (Galax) începând cu orele 17:00,

– Pe data de 21 decembrie va concerta în biserica parohiei Munteni Buzău I începând cu orele 17:00.

De asemenea Corala va răspunde cu bucurie tuturor invitaţiilor pentru a susţine concerte cu Colinde tradiţionale specifice acestei perioade când ne împărtăşim cu toţii de bucuria Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Related Posts

Sari la conținut