Proiect social – „Mărțișor din suflet de copil”

Asociația „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia în parteneriat cu trei unități școlare: Școala gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia, Școala Generală „Sfântul Nicolae” Bucu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia, Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, Liceul Tehnologic „Înălțarea Domnului” – secția gimnazială nr. 5 Slobozia Nouă și în colaborare cu Palatul Copiilor Slobozia și Parohiile„Sfântul Ilie”, „Sfântul Dumitru” și „Buna Vestire” din Slobozia a organizat în perioada 11 – 28 februarie 2014 proiectul social „Mărțișor din suflet de copil”.

În proiect au fost implicați un număr de 180 copii, cadre didactice și părinți, care au confecționat și realizat mărțișoare, broșe și felicitări ce urmează a fi valorificate cu implicarea elevilor-voluntari de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Slobozia, coordonați de doamna profesoară Angela Bojoga.

Fondurile strânse în urma derulării proiectului vor fi folosite în scop caritabil: 30 copii–beneficiari ai Asociației „Din inimă pentru aproapele” și Protopopiatului Slobozia vor primi hăinuțe noi la început de primăvară.

(A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social, Protopopiatul Slobozia)

Related Posts

Sari la conținut