Donație de carte la Școala gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și coordonarea Sectorului Social–Misionar al Centrului Eparhial, miercuri 7 mai 2014, Protopopiatul Slobozia a desfășurat acțiunea „Cartea – prietena copiilor”.

În cadrul acestei acțiuni, asistentul social al Protopopiatului și doamna învățător Voinea Marina din cadrul unității de învățământ a oferit cadrelor didactice și unui număr de 60 elevi câte o carte cu titlul: „Comentarii literare și teme rezolvate”, autor Cecilia Stoleru.

De asemenea, Protopopiatul va oferi un astfel de exemplar și elevilor care participă la programul social „Meditații gratuite”, pe care Protopopiatul Slobozia îl derulează an de an pentru elevii care se pregătesc să susțină în luna iunie Evaluarea Națională.

Atât elevii, cât și cadrele didactice de specialitate au primit cu multă bucurie darul oferit și au mulțumit tuturor celor implicați în organizarea acțiunii.

Această activitate face parte din parteneriatul încheiat pe o perioadă de doi ani între Protopopiatul Slobozia și Școala gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social

Related Posts

Sari la conținut