Ședința administrativă lunară a preoților din protopopiatul Slobozia

Marți, 13 mai 2014, a avut loc ședinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, Consilier administrativ – bisericesc. După ce a fost rostită rugăciunea de început, părintele Consilier Cristi Gavrilă a dat cuvântul părinte Borcilă Liviu, preot paroh la parohia Misleanu, care a prezentat referatul „1994-2014- Două decenii de slujire arhierească in Episcopia Sloboziei și Călărașilor”.

Părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Părintele Consilier Cristi Gavrilă a dat lămuriri adreselor Centrului Eparhial, răspunzând întrebărilor venite din partea preoților.

Ședința administrativă s-a încheiat cu invitația adresată tuturor preoților de a participa împreună cu credincioșii lor la Concertul de Muzică Sacră organizat de Consiliul Județean Ialomița și Protopopiatul Slobozia la Catedrala Episcopală în data de 18 mai, unde vor concerta Corala Sfântul Mina și Corul de Cameră ,, Preludiu’’.

A consemnat preot Laurențiu Cioranu, secretar al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut