Excursie la Centrul de zi „Bucuria Ajutorului”

Pe data de 28 august, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Parohia Amara II – Schimbarea la Faţă, a organizat o excursie cu grupul de cateheză al parohiei la Centrul de zi pentru copii „Bucuria Ajutorului” din localitatea Urlaţi, centru coordonat de preotul Radu Manuel.

Aici copiii grupului de cateheză coordonat de preotul Matache Clementin au desfăşurat activităţi de socializare, ateliere de lucru, au împărţit jucării, îmbrăcăminte şi rechizite având în vedere că se apropie începutul anului şcolar.

De asemenea au fost dăruite alimente centrului şi cei nouăsprezece copii ai grupului de cateheză, împreuna cu doamna preoteasă Matache Ramona, au pregătit prânzul pentru cei douăzeci și opt de beneficiari-copii provenind din familii defavorizate, monoparentale sau ai căror părinți sunt plecaţi la muncă în afara ţării şi se află în grija unor rude.

După activităţile desfăşurate la Centrul de zi a fost vizitată Mănăstirea Jercălăi unde copii s-au închinat la sfintele moaşte aflate atât in biserica de lemn mai veche cât şi in biserica cea noua aflată în construcţie şi au interpretat cântări religioase.

Related Posts

Sari la conținut