Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 13 ianuarie 2015, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire părintele arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu, consilier mass – media, care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis preoților prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul părinte Sturzoiu George Daniel de la parohia Cosâmbești a prezentat referatul „Priorități pastorale în activitatea preotului, în parohie”.

Preacucernicul părinte Protopop Dumitru Drăghici a prezentat hotărârile Permanenței Consiliului Eparhial aducând lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

Părintele consilier Nicușor Silviu Dascălu a punctat aspectele legate de activitatea mass-media de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoți.

În cadru ședinței părintele Protopop a făcut apel la toți preoții pentru ajutorarea familiei preotului Bălan Ioan al cărui fiu, Ioan Efrem, în vârstă de trei ani, a fost diagnosticat cu leucemie.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu – Secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut