Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 04 august 2015, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire Preacucernicul părinte Arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu, Consilier Mass – Media, care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis preoților prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul părinte Filip Alexandru a susținut referatul cu tema „Rolul familiei preotului în susținerea activității pastorale din parohie”.

Hotărârile Permanenței Consiliului Eparhial au fost prezentate de Preacucernicul părinte Protopop Cristian Ștefan Munteanu, care a adus lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

La final Preacucernicul părinte Consilier Nicușor Silviu Dascălu a punctat aspectele legate de sectorul Mass – Media și a amintit de prozelitismul sectar prezent în parohiile Eparhiei noastre, aproape în fiecare an în lunile iulie și august, îndemnând preoții la trezvie în fața activităților sectare.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut