Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 12 februarie 2016, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire părintele Cristi Gavrilă, consilier administrativ – bisericesc care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis preoților binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a prezentat pe părintele Ionuț Butu, noul Protopop al Protopopiatului Slobozia.

Preacucernicul părinte Micșă Marius Nicolae de la parohia Crăsani a prezentat referatul „Caracterul educativ al credinței și dimensiunea religioasă a educației autentice”.

Preacucernicul părinte Protopop Ionuț Butu a transmis comunicările Permanenței Consiliului Eparhial aducând lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

Părintele consilier Cristi Gavrilă, a punctat aspectele legate de activitatea administrativ-bisericească de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoți.

În aceeași zi a avut loc întâlnirea cu președinții celor 9 Cercuri Pastorale, în care părintele Cristian Ștefan Munteanu, consilier economic, împreună cu părintele Protopop Ionuț Butu au prezentat procedura de implementare a strategiei strângerii de semnături, Referendum 2015-2016, pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, Secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut