Beneficiarii „Clubului de vară” au participat la o excursie catehetică organizată la București

Luni, 5 septembrie 2016, Protopopiatul Slobozia a organizat o excursie catehetică la București pentru cei 32 de beneficiari ai proiectului educațional „Clubul de vară” coordonat de Biroul de Asistență Socială.

Astfel, după ce a primit binecuvântare de la părintele protopop Butu Ionuț, grupul a plecat spre București, unde a vizitat următoarele obiective: Catedrala Patriarhală, Biserica „Sfânta Ecaterina”, Biserica „Sfântul Spiridon”, Mănăstirea „Radu Vodă”, Muzeul Satului și Grădina Zoologică. De asemenea, a făcut un tur al Parcului Herăstrău cu vaporul.

Copiii și tinerii au fost impresionați de cele văzute, s-au rugat sfinților pentru ei și pentru familie, au socializat și au petrecut o zi, bucurându-se și uitând de grijile vieții cotidiene.

Această activitate, precum și celelalte activități ale „Clubului de vară” au fost organizate în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti în Patriarhia Română.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut