Ședință administrativă cu preoții și cu personalul clerical și neclerical din Protopopiatul Slobozia

Marți, 25 octombrie 2016, a avut loc ședința administrativă specială cu preoții apoi cu personalul clerical și neclerical Protopopiatul Slobozia.

Părintele Protopop Ionuț Butu a transmis comunicările Permanenței Consiliului Eparhial referitoare la organizarea evenimentelor prilejuite de hramul Mănăstirii Sfinții Voievozi din Slobozia, 8 noiembrie, aducând lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

Seria manifestărilor debutează cu procesiunea cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la mănăstirea Nicula, vineri, 4 noiembrie, care se va desfăşura începând cu orele 14:30, după slujba de Te Deum, între Catedrala Episcopală şi mănăstirea „Sfinţii Voievozi” din Slobozia.

Procesiunea cu Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la sfânta mănăstire Nicula, este organizată de Centrul Eparhial cu concursul Protopopiatelor;

Icoana va fi primită în dreptul clopotniţei de delegaţia Centrului Eparhial, după care va fi adusă în Catedrala Episcopală Înălţarea Domnului din Slobozia. După Slujba de Te Deum, se va pleca pe ruta: Catedrala Episcopală – Bulevardul Chimiei – Strada Matei Basarab – Aleea Mănăstirii – Mănăstirea Sfinţii Voievozi;

Detaliile de organizare sunt cuprinse în COMUNICATUL DE PRESĂ. Comunicatul împreună cu AFIŞUL respectiv au fost transmise prin intermediul Protopopiatelor fiecărei parohii şi filii din Eparhie.

A consemnat părintele Alexandru Oancea, responsabil pentru catehizare.

Related Posts

Sari la conținut