În perioada 14 – 25 noiembrie 2016, Protopopiatul Slobozia – Biroul de Asistență Socială, furnizor acreditat de servicii sociale, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei” şi Şcoala Gimnazială nr.3 din Slobozia a desfășurat programul social-filantropic „Dăruind bucurie!”.

Elevii voluntari, îndrumaţi de doamna profesor Simona Gabriela Gavrilă, coordonator SNAC, doamna profesor Ionelia Turcu, coordonator proiecte și programe, preacucernicul părinte Marian Ion, profesor de religie, precum și de doamna profesor de religie Georgeta Vasile și părinți au colectat și dăruit cu multă bucurie fructe și legume familiilor, copiilor și persoanelor vârstnice aflate în dificultate.

Programul face parte din Campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

„Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi, într–o societate unică şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea”, se subliniază pe site‑ul SNAC.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut