Din inimă pentru Mama – a șasea ediție

„Din inimă pentru Mama”

Miercuri, 8 martie 2017, continuând tradiția, Protopopiatul Slobozia a organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, ediția a șasea a spectacolului aniversar „Din inimă pentru MAMA”.

Evenimentul a avut loc în Amfiteatrul Centrului Socio-Cultural „Damaschin Episcopul” din Slobozia și a fost prezentat de doamna profesor Daniela Matei.

Seara a debutat cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele Cătălin Stanciu.

Părintele protopop Ionuț Butu a transmis tuturor binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, aducând aprecieri și prețuire celei pe care o purtăm pururea în suflet.

Pe scenă au evoluat: Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu, Grupul „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, format din elevi de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, coordonat de părintele Dumitru Drăghici și de doamna profesor Ecaterina Stroe, Grupul de cateheză al Parohiei Amara II, îndrumat de părintele Clementin Matache, care au transmis prin cântec dragostea și prețuirea pentru Mama.

Apoi, Corul mixt format din elevi ai Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” și elevi ai Liceului Pedagogic „Matei Basarab”din Slobozia, dirijat de părintele Cătălin Stanciu, Corul format din elevi de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”, îndrumat de domnișoara profesor Corina Vasile și Corul de elevi de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Bucu, coordonat de doamnele Daniela Matei, Viorica Marin și Claudia Nicoară, au dăruit, prin melodii cu caracter religios și laic, un omagiu celei care mângâie și veghează pururi, Mama.

Publicul prezent în număr mare a apreciat evenimentul și a răsplătit prin aplauze fiecare moment de bucurie oferit.

La final, toate doamnele și domnișoarele au primit buchete de ghiocei din partea Protopopiatul Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut