Şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia

Marţi, 17 octombrie 2017, a avut loc, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia.

Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire părintele Cristian Ștefan Munteanu, consilier economic financiar.

În debutul întâlnirii părintele Drăghici Ion de la parohia Frățilești a susținut referatul cu tema: „Apărători ai ortodoxiei în regimul comunist”.

Părintele Protopop Ionuț Butu a comunicat temeiurile primite de la Centrul Eparhial în luna precedentă, privind sectoarele: administrativ, cultural, economic și social-filantropic.

De asemenea au fost aduse la cunoştinţă evenimentele lunii noiembrie, printre care procesiunea cu Icoana Maicii Domnului de la mănăstirea Rohia, ce va fi aduse spre închinare, în Slobozia, în data de 03 noiembrie 2017, la Slobozia.

Părintele consilier Cristian Ștefan Munteanu a adus lămuriri referitoare la aspectele legate de activitatea economic-financiară de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoţi.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut