Responsabilitatea părinților în creșterea și educarea copiilor

     Luni, 13 august 2018, Protopopiatul Slobozia prin „Serviciul social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte” a desfășurat activitatea cu tema „Responsabilitatea părinților în creșterea și educarea copiilor”. La întâlnire au participat părintele protopop Ionuț Butu, doamna Raluca Romaniuc, psiholog în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, doamna învățător Fănica Damian, voluntar al Protopopiatului Slobozia și reprezentanții unui număr de 9 familii beneficiare de servicii sociale.

         Au avut loc discuții libere despre rolul important pe care îl are familia în creșterea și educarea copilului, în dezvoltarea acestuia, în îndrumarea spre direcții constructive potrivite caracterului său.

         Părinții au primit sfaturi concrete în ceea ce privește rezolvarea conflictelor dintre membrii familiei, respectarea unui program zilnic și cel mai important ascultarea copilului și petrecerea timpului cu acesta.

         La finalul activității, beneficiarii au completat un chestionar prin care și-au exprimat dorința de a se mai organiza astfel de întâlniri educative.

         A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut