Şedinţă administrativă în Protopopiatul Slobozia. Luna Septembrie, anul 2018

Marți, 11 septembrie 2018, începând cu orele 10.00, la sediul Protopopiatului Slobozia, a avut loc, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, şedinţa administrativă lunară. Părintelui Protopop Ionuț Butu a coordonat ședința, în prezenţa Părintelui Consilier Cultural Manuel Rusu, delegat al Centrului Eparhial.

În contextul „Anului omagial al unităţii de credinţă şi de neam” precum şi „Anului comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918” în Patriarhia Română, părintele Negoiță Dante Marius de la parohia Stejaru, a susținut referatul cu tema: „Mijloace pastorale de păstrare a conștiinței naționale a credincioșilor”.

Părintele Protopop a transmis adresele venite din partea Centrului Eparhial, aducând lămuriri prin răspunsurile la întrebările venite din partea preoților.

La final părintele Petre Constantin de la parohia „Sf. Evanghelist Matei” Slobozia, care a intrat în rândul pensionarilor cu data de 01 septembrie 2018, a mulțumit Preasfinţitului Părinte Vincențiu și tuturor preoților prezenți, rememorând câteva din evenimentele petrecute pe parcursul celor 42 de ani de activitate pastorală în parohie.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

 

Related Posts

Sari la conținut