Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” în Protopopiatul Slobozia

     În perioada 19 – 23 noiembrie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Scopul acestei activități este de a sensibiliza elevii și cadrele didactice din Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia cu privire la situația dificilă a familiilor cu venituri reduse.

      Astfel, în zilele de 22 și 23 noiembrie 2018, Protopopiatul Slobozia, prin implicarea doamnei Simona Gavrilă – coordonator în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și a cadrelor didactice de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia, a distribuit pachete cu fructe și legume unui număr de 20 familii beneficiare ale Serviciului Social acreditat al Protopopiatului Slobozia, „Serviciului social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte”. De asemenea, de aceste daruri bogate ale toamnei au beneficiat și 6 familii aflate în evidența Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului, precum și copiii de la Centrul de Plasament nr. 2 din Slobozia.     

      Prin această campanie s-a urmărit dezvoltarea abilităților copiilor de a dărui, de a se implica și de a fi alături de cei aflați în suferință.

      Activitatea și-a atins scopul, deoarece beneficiarii au fost impresionați și mulțumiți, iar elevii au învățat să se implice în viața comunității.

      În acest fel, Campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” a însemnat implicare, responsabilitate, dăruire și bucurie prin lucrarea faptelor bune.

     A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut