Ședința administrativă din luna Aprilie a Protopopiatului Slobozia

Marți, 9 aprilie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc ședința administrativă lunară în cadrul Protopopiatului Slobozia.

În debutul întâlnirii, Preacucernicul Părinte Ciobanu Ciprian Mădălin de la Parohia „Schimbarea la Față” – Amara II a prezentat referatul intitulat „Biserica parohială, inima comunității rurale”.

Preacucernicul Părinte Florin Ioan Simion, Consilier Administrativ – Bisericesc, delegatul Centrului Eparhial, a adus la cunoștință preacucernicilor preoți prezenți o serie de informări oferite de către Patriarhia Română și Episcopia Sloboziei și Călărașilor, toate acestea fiind prezentate pentru a eficientiza activitatea preoților în raport cu autoritățile ecleziale și comunitățile pe care le păstoresc.

Ședința a continuat cu prezentarea de către Preacucernicul Părinte Protopop Ionuț Butu a informațiilor oferite de către Centrul Eparhial, indicații ce au scopul de a îmbunătăți activitatea pastoral-misionară a comunităților parohiale din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Ședința s-a încheiat prin împreuna-rugăciune a tuturor celor prezenți.

Related Posts

Sari la conținut