A XIV-a ediție a concursului „Lumina Credinței”

Luni, 27 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, au fost premiați elevii care s-au remarcat prin rezultatele obținute la Concursul Interjudețean de cunoștințe religioase „Lumina Credinței”.

Concursul „Lumina Credinței” este organizat cu binecuvântarea Centrului Eparhial de către Parohia „Schimbarea la Față” – Amara II, prin osteneala Preacucernicului Părinte Clementin Matache, în colaborare cu Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia, anul acesta fiind desfășurată cea de-a XIV-a ediție, concursul adresându-se elevilor din clasele IV-VI.

În urma jurizării, elevi de la școli din județele Ialomița și Călărași, însoțiți de profesorii de religie, au fost premiați în cadrul festivității organizate în prezența Preacucernicului Părinte Protopop Ionuț Butu, cel care a transmis celor prezenți binecuvântarea Chiriarhului locului, mulțumind organizatorilor și îndemnând participanții să se străduiască să evolueze spre binele societății și al Bisericii.

Premiile oferite de către organizatori au fost acordate cu ajutorul tinerilor din Grupul de cateheză „Biserica Albastră” al Parohiei Amara II.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin, responsabil Biroul de cateheză parohială al Protopopiatului Slobozia. 

Related Posts

Sari la conținut