Rechizite școlare pentru 26 elevi oferite de Protopopiatul Slobozia la început de an școlar

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Laurențiu Cioranu, Protopopiatul Slobozia a organizat în perioada 15 – 18 septembrie 2020 ediția a VI–a a proiectului social-filantropic „Vreau să merg la școală”. Scopul proiectului este oferirea de suport educațional copiilor din familiile beneficiare de servicii sociale, care nu au posibilitatea de a-și achiziționa rechizitele școlare. Elevii vor fi astfel motivați să nu abandoneze școala.

La începutul întâlnirii a fost săvârșită Slujba Aghiasmei Mici și au fost rostite rugăciuni pentru luminarea minții de către Părintele Protopop, Părintele Secretar Daniel Ferbințeanu și Părintele Ion Costache de la Parohia Misleanu, copiii și părinții acestora primind astfel binecuvântarea pentru începerea unui nou an școlar. Apoi, fiecare elev a primit în dar rechizite școlare.

Protopopiatul Slobozia urează tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților multă sănătate și rezultate cât mai bune.

Activitatea s-a desfășurat în contextul „Anului omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anului comemorativ al filantropilor ortodocși români”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al  Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut