Activități social-filantropice desfășurate de Protopopiatul Slobozia în luna noiembrie, anul 2020

În luna noiembrie a anului 2020, Protopopiatul Slobozia a continuat să vină în sprijinul celor aflați în nevoie.  

Astfel, în data de 17 noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale dedicate copiilor născuți prematuri, Protopopiatul Slobozia, prin implicarea părintelui capelan Gheorghe Pascu și asistentului social din cadrul spitalului, Daniela Teodorescu, a dăruit mămicilor de pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din municipiu, haine și pături tricotate pentru bebelușii lor. Darurile au fost primite de Protopopiatul Slobozia prin Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Fundaţia „Copii în dificultate” din București. Mămicile prezente au primit cu bucurie hăinuțele și au mulțumit persoanelor care s-au implicat în această activitate pentru purtarea de grijă. Acțiunea face parte din parteneriatul încheiat între Protopopiatul Slobozia și Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, după săvârșirea Sfintei Liturghii, părintele Ionuț Dumitru de la Parohia Orboiești a oferit unui număr de trei copii aflați în dificultate articole de îmbrăcăminte primite în dar de la Biroul de Asistență Socială și Fundația „Copii în dificultate” cu care se află în colaborare de mai mulți ani. 

Vineri, 27 noiembrie 2020, părintele protopop Laurențiu Cioranu și părintele secretar Daniel Ferbințeanu au oferit, în colaborare cu SC ANA & CORNEL SRL, produse alimentare din carne unui număr de 2 familii cu posibilități financiare și materiale reduse, asistate prin serviciul social acreditat, respectiv Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut