Bucurăm bătrânii în ajun de sărbători

     În săptamana 21-25 decembrie 2020, Parohia Marculesti a desfășurat în parteneriat cu Asociatia Samarineni în comunitate, parteneriat care funcționează cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor,câteva acțiuni social filantropice menite să bucure bătrânii din comunitate .

     Scopul acțiunilor a fost acela de a sprijini persoanele vârstnice aflate în dificultate,dar și de a bucura doua persoane vârstnice prin a le darui câte  un  LED TV HD.

     Astfel, în colaborare cu Asociatia Samarineni în comunitate, vârstnicii singuri și bolnavi (un număr de 70 de persoane) dar și familii aflate în situații de risc (10 familii), din comunitatea noastră, au primit astăzi alimente constând în 300 kg pulpe de pui pentru a le face sărbătorile mai ușoare. Această actiune a fost posibilă datorita ajutorului oferit de Asociatia Niciodata singur-prietenii varstnicilor  și Galinto (Avicola Slobozia).  Pe lângă acestea, încă 2 persoane vârstnice din comunitate,au primit câte un  televizor(LED TV HD marca STARLIGHT) care le va face sarbatorile mai placute. 

     Prin aceaste acțiuni sociale, desfășurate în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, ne-am dorit să aducem un strop de bucurie pe chipul vârstnicilor,neuitand insa de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

      A consemnat Pr.Bănică Angelo,Parohia Mărculești,Protopopiatul Slobozia

Related Posts

Sari la conținut