Protopopiatul Slobozia – „E vremea faptelor!”

     Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, sâmbătă, 1 mai 2021, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu parohiile: Marsilieni, Albești, Gheorghe Lazăr, Constantin Brâncoveanu, Scânteia, Valea Ciorii, Rovine, Bordușelu, Ciochina, Căzănești I, Orezu și Andrășești a ajuns la copiii din Căsuțele de tip familial și Centrele de plasament din Slobozia și Bora, precum și la persoanele vârstnice cu situaţie materială şi socială precară, aflate în grija Biroului de Asistență Socială.

       „A devenit deja o tradiţie să oferim bucurie și dragoste în preajma Sfintelor Sărbători, mai ales în aceste vremuri de criză. Preoții și credincioșii din parohiile arondate s-au mobilizat exemplar și am reușit împreună să împărtăşim bucuria Învierii Domnului cu aproapele, oferind pachete cu alimente de strictă necesitate și produse specifice Sfintelor Paști”, a spus părintele protopop Laurențiu Cioranu.

      De asemenea, tot în această perioadă, am ajuns cu preparate din carne, oferite de S.C. Ana&Cornel SRL, la familii aflate în dificultate din municipiu. 

      Hristos a înviat!

      A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut