Vernisajul Expoziției naționale „Înălțarea lui Hristos” și premierea câștigătorilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 02 iunie 2022, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu și Primăria Slobozia a desfășurat ediția a XV-a a Expoziţiei naţionale „Înălţarea lui Hristos”.

Vernisajul a avut loc în holul Centrului Cultural, în prezenţa Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a părintelui protopop Laurențiu Cioranu, a doamnei manager Clementina Tudor, a doamnei director Mihaela Diancof, a cadrelor didactice, părinţilor şi bineînţeles, copiilor.

Tema expoziției a fost „Sărbătoarea Înălțării Domnului” și a avut două secțiuni: Pictură și Colaj, pe trei categorii de vârstă: 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani.

Evenimentul, prezentat de doamna Clementina Tudor, s-a deschis cu un cuvânt al Preasfințitului Părinte Vincențiu și al doamnei director Mihaela Diancof, prin care au felicitat toți copii și pe îndrumătorii acestora pentru lucrările realizate. Au fost adresate mulțumiri Preasfinției Sale pentru desemnarea câștigătorului Premiului Special, dar și doamnelor Mihaela Leuștean, Clementina Tudor și Giorgica Ezeanu, pentru jurizarea lucrărilor participante.

Apoi, Preasfinția Sa, reprezentantul Primăriei și doamna Mihaela Diancof, director al grădiniței partenere, au oferit câştigătorilor diplome, cărți de rugăciune, cruciulițe şi cadouri.

Protopopiatul Slobozia și Grădiniţa cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia mulţumesc tuturor celor implicaţi şi felicită în mod deosebit pe micii artişti, care prin lucrările realizate cu mult talent și dăruire au vestit Marele Praznic al Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos.

A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut