Ședința administrativă din luna octombrie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 11 octombrie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară, la sediul Protopopiatului Slobozia.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacuviosul Părinte  Rafail Mâţ Vicar Eparhial, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

În debutul întâlnirii de PC Pr. ION Bogdan Cosmin,  de la Parohia Poiana, a susținut referatul cu tema „Sfinții, modele de rugăciune și mijlocitori ai noștri către Dumnezeu”.

Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial îndemnând preoții la intensificarea lucrării pastoral misionare în parohii.

În cadrul ședinței domnul Diaconescu Iancu Adin, Inspector în cadrul Sectorului Cultural al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, la invitația părintelui protopop, a prezentat detalii cu privire la Concurs interjudețean cu tematică religioasă de creație plastică ediția XI, cu tema anului Omagial 2022.

Ședința s-a încheiat prin intonarea cântării ,,Cuvine-se cu adevărat…”.

A consemnat Pr. Ferbințeanu Daniel – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut