Împreună pentru un viitor mai bun – daruri în Parohia Orboieşti

În apropierea sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, membrii Consiliului Director al Fundației „Malama Cristiana-Cosmina” au bucurat astăzi, 29 noiembrie 2022, sufletele celor mai mici membri ai comunității bisericești din localitatea Orboiești, județul Ialomița, în număr de 20, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani, având posibilități financiare limitate.

Preotul Ioan Florin Simion de la Parohia „Sfântul Prooroc Ilie” din Slobozia a înlesnit acest moment de mare bucurie pentru colectivitate.

Astfel, ca o formă de recunoştinţă pentru darurile primite, copiii, în prezența auditoriului, au interpretat câteva colinde tradiționale, sub îndrumarea preotului paroh, Ionuț Dumitru. Momentul a fost infuzat de o profundă emoție, acțiunea înscriindu-se în obiectivul Fundației, acela de a insufla valori importante copiilor: generozitate, empatie, respect.

Pachetele dăruite conțin articole vestimentare, jucării și dulciuri – totul fiind în valoare de 5000 de lei.

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut acest demers și, cu siguranță, în anul 2023, astfel de acțiuni se vor înscrie în Calendarul evenimentelor  Fundației „Malama Cristiana-Cosmina”. Acest exerciţiu de generozitate este o reafirmare a credinţei care susţine activitatea Fundaţiei – „Răspândeşte lumina, iar întunericul se va risipi de la sine” – Erasmus.

 

A consemnat,

  1. paroh Dumitru Ionuţ-Cătălin

Related Posts

Sari la conținut